Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalningsavgifter.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, lämnas i regel ingen ångerrätt.

Du har inte ångerrätt om:

tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier

Vi följer reklamationsrätten, på vissa produkter lämnas även tillverkargaranti.

Leveranser

Leveranstiden anges för varje leverantör är en uppskattning. Om en vara skulle ha längre leveranstid anges detta på produkten.

Transportör väljs av oss berodde på pakets storlek och vikt. Vi använder Postnord för mindre försändelser och DHL för större.

Ej uthämtade paket

Paket ligger kvar hos DHL i 14 dagar och returneras sedan till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Om felet beror på oss står vi för fraktkostnaderna

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Lagerstatus

Vi gör vårat bästa för att lagerstatus ska stämma men vi kan tyvärr inte garantera att dessa stämmer. Om en vara skulle vara slut i lagret trots att vi han visat annat så kommer vi kontakta dig om detta ökar leveranstiden med minst 2 dagar.